• 146762885-12
  • 149705717

Správy

V dôsledku vplyvu COVID-19

V dôsledku vplyvu COVID-19 čínske podniky zahraničného obchodu nemôžu odísť a zákazníci nemôžu vstúpiť. Výsledkom je, že podniky zahraničného obchodu čelia vážnym ťažkostiam a medzi malými a strednými podnikmi existujú rozdiely vo veľkosti a štruktúre. veľké podniky.Pod stimuláciou viacerých faktorov, ako je epidemická situácia a politiky, živé vysielanie explodovalo.Hlavné platformy naďalej nakláňajú zdroje smerom k živému vysielaniu a živé vysielanie s tovarom sa takmer stalo štandardom všetkých hlavných platforiem.Prijatie marketingovej metódy živého vysielania s tovarom nielen mení tradičný spôsob predaja, ale poskytuje podnikom aj novú marketingovú platformu, ktorá podnecuje podniky, aby hovorili s hosťami tvárou v tvár, aby mohli spolupracovať rýchlejšie a efektívnejšie.

Aby sme vyhoveli súčasnému trendu, Shenzhen Atom Technology Co., Ltd. aktívne realizuje živé vysielanie na platforme Alibaba International.

miesto pre kartu

Spoločnosť začala podnikať v zahraničnom obchode v roku 2008, doteraz sa jej produkty vyvážajú do všetkých regiónov sveta, medzi zákazníkov patria JABIL, Millet, Hikvision, Schneider a ďalšie známe medzinárodné značky.

slot na kartu 2

Produkty sa používajú hlavne v rôznych elektronických produktoch vrátane inteligentného nábytku, digitálnych elektronických produktov, komunikačných elektronických produktov, medicínskych elektronických produktov, elektronických produktov namontovaných vo vozidle, elektronických produktov bankových terminálov, vzdelávacích elektronických produktov a iných oblastí.

slot na kartu 3

Môžete ísť na medzinárodnú stanicu Alibaba a sledovať naše živé vysielanie.


Čas odoslania: Mar-08-2022